26. helmikuuta 2001

0

Suomelle kultaa ja pronssia Prahan Todexon Cupissa

Suo­men foot­baglii­ton johto mat­kusti Tše­kin vuo­sit­tain jär­jes­tet­tä­viin frees­ty­le­foot­ba­gin avoi­miin mes­ta­ruus­ki­soi­hin To­dexon Cu­piin. Kil­pai­lu­jen yh­tey­dessä jär­jes­tet­tiin Eu­roo­pan foot­bag­ko­mi­tean ko­kous, jossa so­vit­tiin tu­le­vien eu­roo­pan­mes­ta­ruus­kil­pai­lu­jen yk­si­tyis­koh­dat. Itse kil­pai­lui­hin osal­lis­tui Suo­mesta pu­heen­joh­ta­jamme Jus­tin Sex­ton ja Juho Vesa, jotka näyt­ti­vät, että Suomi tu­lee tänä vuonna ja ko­vaa.

Tu­lok­set (8 pa­rasta):

  1. Jus­tin Sex­ton (Suomi)
  2. Vaclav Klouda (Tšekki)
  3. Juho Vesa (Suomi)
  4. Jan ’Dex­ter’ Struz (Tšekki)
  5. Jan Zim­mer­man (Saksa)
  6. Ole Sch­nack (Saksa)
  7. Matt­hias Lino Sch­midt (Saksa)
  8. Alexan­der Mic­he­lewsky (Saksa)
Lisää uutisia luokassa sekalaiset

Kirjoita kommentti

Sinun on kirjauduttava sisään voidaksesi kommentoida.