27. toukokuuta 2013

0

Tuomas Kärki on Helsinki Openin tuplamestari

Helsinki Open doubles net medalists

Hel­sinki Ope­nin ne­lin­pe­li­mi­ta­lis­tit: Os­kari Forstén, Jani Säntti, Matti Poh­jola, Tuo­mas Kärki, Jukka Pel­tola ja Hå­kan Hell­berg.

Vii­kon­lop­puna käyty nel­jäs foot­ba­gin Hel­sinki Open päät­tyi Tuo­mas Kär­jen juh­laan. Lau­an­tain verk­ko­ne­lin­pe­lin fi­naa­lissa pa­ri­val­jakko Kärki & Matti Poh­jola voitti pa­rin Os­kari Forstén & Jani Säntti. Kol­man­nelle si­jalle yl­si­vät Jukka Pel­tola ja Hå­kan Hell­berg (SWE), jotka voit­ti­vat prons­siot­te­lussa Jyri Ila­man ja Amaya Stra­te­nin (GER).

Sun­nun­tain kak­sin­pe­li­fi­naa­lissa Kärki sai vas­taansa Matti Poh­jo­lan. Kärki voitti kamp­pailu erin 17-15, 15-12, 5-15, 15-11. Prons­siot­te­lussa näh­tiin tur­nauk­sen yl­lät­täjä, kun yh­den­nek­si­toista si­joi­tettu Aleksi Öh­man pe­lasi tiensä mi­ta­li­pe­lei­hihn. Vas­taan aset­tu­nut Jani Säntti otti kui­ten­kin prons­sin ni­miinsä erin 15-11, 15-12, 13-15, 15-11.

Kaik­kien ot­te­lui­den tu­lok­set »

Lisää uutisia luokassa tulokset, turnaukset

Kirjoita kommentti

Sinun on kirjauduttava sisään voidaksesi kommentoida.