8. syyskuuta 2007

0

SM-kisojen finaalipäivän pelaajat selvillä

Verk­ko­foot­ba­gin kak­sin­pe­lin vä­lie­rissä hal­lit­seva suo­men­mes­tari Matti Poh­jola pe­laa tuo­retta MM-kolmosta Jani Mark­kasta vas­taan. Toi­sessa vä­lie­rässä ko­ke­nut Jaakko In­ki­nen saa vas­taansa ki­so­jen yl­lät­tä­jän, Jy­väs­ky­län oman po­jan Janne Pe­so­sen.

Ne­lin­pe­lin vä­lie­rissä hal­lit­se­vat suo­men­mes­ta­rit ja MM-kolmoset Jaakko In­ki­nen & Jani Mark­ka­nen haas­ta­vat Pel­ko­sen­nie­men kas­va­tit Juha-Matti Ry­ti­lah­den & Janne Uusi­ta­lon. Toi­sessa vä­lie­rässä EM-kakkoset Os­kari Forstén & Matti Poh­jola koh­taa­vat kai­kissa mah­dol­li­sissa lie­missä kei­te­tyn pa­rin Tuo­mas Kärki & Olli Sa­vo­lai­nen.

Hui­kea­ta­soi­sesta frees­ty­le­kar­sin­nasta tiensä fi­naa­liin sel­vit­ti­vät Aleksi Ai­ri­nen, Mikko Le­pistö, Juho Marjo, Jere Lin­na­nen, Toni Pääk­kö­nen ja Tuukka An­ti­kai­nen.

Lisää uutisia luokassa sekalaiset

Kirjoita kommentti

Sinun on kirjauduttava sisään voidaksesi kommentoida.