15. elokuuta 2008

0

Suomalaiset kultataistossa Prahan MM-kisoissa

Tu­run pa­ri­val­jakko Matti Poh­jola ja Os­kari Forstén sel­vit­ti­vät tiensä verk­ko­foot­ba­gin ne­lin­pe­lin vä­lie­riin. Li­säksi Poh­jola nousi tril­le­reiksi nous­sei­den voit­to­jensa myötä yl­lät­tä­jänä myös kak­sin­pe­lissä vä­lie­riin.

Per­jan­taina Poh­jola koh­taa vä­lie­rissä Ka­na­dan Jean-François Le­mieuxin. Toi­sessa vä­lie­rässä koh­taa­vat Yh­dys­val­tain John Leys ja Ka­na­dan Em­ma­nuel Bouc­hard.

Lau­an­taina ne­lin­pe­lin se­meissä Tu­run po­jat koh­taa­vat Yh­dy­val­tain P. T. Lo­ver­nin ja Em­ma­nuel Bouc­har­din. Toi­sessa vä­lie­rä­ot­te­lussa Sak­san Pat­rick Schric­kel ja Flo­rian Götze koh­taa­vat Ka­na­dan Gil­les De­mer­sin ja J-F Le­mieuxin.

Jy­väs­ky­län foot­bag­seura JFK:n si­vuilta voi seu­rata tu­lok­sia ja ki­sa­tun­nel­mia tar­kem­min.

Lisää uutisia luokassa sekalaiset

Kirjoita kommentti

Sinun on kirjauduttava sisään voidaksesi kommentoida.