4. elokuuta 2010

0

Suomalaiset jatkossa MM-kilpailuissa

Verk­ko­foot­ba­gin kak­sin­pe­lin nel­jän­nes­vä­lie­rissä Matti Poh­jola voitti ka­na­da­lai­sen Phi­lip Les­sar­din ja koh­taa huo­mi­sissa puo­li­vä­lie­rissä Yh­dys­val­tain Je­remy Mir­ke­nin. Tuo­mas Kärki eteni puo­li­vä­lie­riin Rans­kan Gil­les De­mer­siä vas­taan ku­kis­ta­malla Rans­kan Grischa Tel­len­bac­hin.

Se­ka­ne­lin­pe­lin puo­li­vä­lie­rässä Janne Uusi­talo ja Lisa Mc­Da­niel hä­vi­si­vät kol­mie­räi­sen tril­le­rin ka­na­da­lais­pa­rille Luc Le­gault & Ge­ne­viève Bousquet. Si­joista 5–8 pe­la­taan tä­nään kes­ki­viik­kona.

Frees­ty­len ru­tii­neissa al­kue­ristä jat­koon sel­visi neljä suo­ma­laista: Toni Pääk­kö­nen, Tuukka An­ti­kai­nen ja Anssi Sund­berg mies­ten sekä Tanja Sa­lakka nais­ten sar­jassa.

Lisää uutisia luokassa sekalaiset

Kirjoita kommentti

Sinun on kirjauduttava sisään voidaksesi kommentoida.