26. toukokuuta 2011

0

Your Move kerää Helsingin nuoret Stadikalle

Olym­pias­ta­dio­nin ym­pä­ristö muun­tau­tuu per­jan­taina vuo­den 2011 suu­rim­man ko­ti­mai­sen ur­hei­lu­ta­pah­tu­man näyt­tä­möksi, kun Your Move -suur­ta­pah­tuma käyn­nis­tyy. Nuo­ren Suo­men ja SLU:n jär­jes­tämä kuusi­päi­väi­nen ta­pah­tuma hou­kut­te­lee nuo­ria liik­ku­maan ja ko­kei­le­maan uusia la­jeja asian­tun­ti­joi­den ja har­ras­ta­jien opas­tuk­sella. Pai­kalle odo­te­taan jopa 50 000 nuorta, ja yh­tenä la­jeista esillä on myös foot­bag.

Your Move 2011

Ta­pah­tu­maan on pää­sy­maksu, jota vas­taan pää­see tes­taa­maan tai­to­jaan yli 50 mie­len­kiin­toi­sessa ur­hei­lu­la­jissa verk­ko­foot­ba­gista juok­su­ben­jiin, haas­ta­maan ka­ve­rinsa eri­lai­silla toi­min­ta­ra­doilla sekä kuun­te­le­maan huip­puar­tis­teja ku­ten Jenni Var­tiaista, Reckless Lo­vea ja Don John­son Big Ban­dia.

Katso ai­ka­taulu, tu­tustu tapahtuma-alueeseen ja tule löy­tä­mään oma la­jisi!

Suo­men Foot­baglii­ton pis­teellä esiin­tyy koko Your Mo­ven ajan myös Suo­men par­haita frees­ty­le­reita. Alla ole­vassa vi­deossa Tu­rusta pai­kalle koko vii­koksi esiin­ty­mään saa­pu­nut Suo­men maa­jouk­ku­een Anssi Sund­berg koea­jaa pis­teen ra­ken­net­ta­van frees­ty­lea­ree­nan alus­tan ja ko­kei­li­joille il­mai­seksi jaet­ta­van pro­mo­foot­ba­gin. Ihan hy­vin tun­tuu toi­mi­van :)

httpv://www.youtube.com/watch?v=W-xDcNqM5Bs

Lisää uutisia luokassa sekalaiset

Kirjoita kommentti

Sinun on kirjauduttava sisään voidaksesi kommentoida.