24. maaliskuuta 2012

0

Jyväskylä palkitsi MM-mitalisteja

Jy­väs­ky­län kau­punki pal­kitsi me­nes­ty­neitä ur­hei­li­joi­taan tors­taina. Pal­kit­tu­jen jou­kossa oli­vat myös foot­ba­gin MM-kisoissa me­nes­ty­neet Tanja Sa­lakka ja Ninni Liukko. Tanja voitti nais­ten Sh­red 30:n maa­il­man­mes­ta­ruu­den ja nap­pasi ru­tii­nista ho­peaa. Ninni puo­les­taan ylsi prons­sille nais­ten verk­ko­foot­ba­gin ne­lin­pe­lissä yh­dessä pa­rinsa Piia Tan­ta­ri­mäen kanssa. Jy­väs­kylä ar­vosti Tan­jan saa­vu­tusta 5000 eu­ron ja Nin­nin 600 eu­ron sti­pen­dillä. Suo­men Foot­bagliitto on­nit­te­lee pal­kit­tuja. Huo­mio­no­soi­tus Jy­väs­ky­lältä foot­ba­gille on merkki la­jin ar­vos­tuk­sen kas­vusta ja sen ase­man va­kiin­tu­mi­sesta ur­hei­lu­la­jina.

Tanja Salakka Helsingin MM-kisoissa

Tanja Sa­lakka Hel­sin­gin MM-kisoissa

Lisää uutisia luokassa sekalaiset

Kirjoita kommentti

Sinun on kirjauduttava sisään voidaksesi kommentoida.