3. elokuuta 2013

0

Suomelle mitaleita footbagin MM-kilpailuissa!

Footbagin MM-kisat 2013

Tuo­mas Kärki voitti ho­peaa ja Matti Poh­jola prons­sia verk­ko­foot­ba­gin kak­sin­pe­lissä foot­ba­gin MM-kilpailuissa Mont­rea­lissa, Ka­na­dassa. Kul­taa otti fi­naa­lissa Kär­jen lu­ke­min 26-24, 16-21, 21-17 voit­ta­nut Sveit­sin Ka­rim Daouk. Prons­siot­te­lussa Poh­jola voitti erin 2-1 vuo­den 2012 maa­il­man­mes­ta­rin Sak­san Flo­rian Götzen.  

Ne­lin­pe­lissä Kärki ja Poh­jola hä­vi­si­vät vä­lie­rä­ot­te­lunsa ka­na­da­lais­pa­rille Luc Le­gault / Francois Pel­le­tier tiu­kan tais­te­lun jäl­keen lu­vuin 15-13, 15-13. Lau­an­taina pe­lat­ta­vassa prons­siot­te­lussa suo­ma­lais­pari saa vas­taansa pa­rin Ka­rim Daouk (SUI) / Art­hur Le­dain (FRA). Ne­lin­pe­lin fi­naa­lissa Le­gault ja Pel­le­tier koh­taa­vat Sak­san Flo­rian Götzen ja Pat­rick Schric­ke­lin. Nais­ten ne­lin­pe­lin fi­naa­lissa Suo­men Piia Tan­ta­ri­mäki pa­ri­naan Sak­san Kers­tin An­huth koh­taa­vat ka­na­da­lais­pa­rin Ge­ne­vieve Bousquet / Maude Landre­ville.  

Frees­ty­le­foot­ba­gissa Fe­lix Zen­ger voitti upeasti Big3-temppukilpailun ja Aleksi Ai­ri­nen Shred30-tekniikkakilpailun maa­il­man­mes­ta­ruu­den. Va­paa­oh­jel­massa eli ru­tii­nissa Ai­ri­nen si­joit­tui kol­man­neksi ja Zen­ger vii­den­neksi. Voi­ton vei Tse­kin Jan We­ber.

Suo­ma­lais­ten ko­ko­nais­saldo en­nen vii­meistä kil­pai­lu­päi­vää on kaksi kul­taa, yksi ho­pea ja kolme prons­sia.

Li­sä­tie­toa ki­sa­si­vuilta ja Face­boo­kista. Suo­ma­lais­ten ete­ne­mistä voi seu­rata Foot­bag Fin­lan­din Facebook-sivulta! Verk­ko­foot­ba­gin tu­lok­set löy­tyy täältä.

Lisää uutisia luokassa sekalaiset, turnaukset

Kirjoita kommentti

Sinun on kirjauduttava sisään voidaksesi kommentoida.