17. tammikuuta 2014

0

Jäsentiedote 1/2014

Suo­men foot­bagliitto ry toi­vot­taa jä­se­nil­leen hui­keaa al­ka­nutta vuotta 2014!

Suo­men foot­bag­vuo­den 2013 ko­ho­koh­tiin kuu­lui mm. maa­lis­kuun Ball Sports -mes­sut, ve­nezue­la­lai­sia pe­laa­jia pai­kalle hou­ku­tel­lut Hel­sinki Open tou­ko­kuussa, suo­ma­lais­ten ko­mea mi­ta­li­saa­lis Mont­rea­lin MM-kilpailuista elo­kuussa sekä ko­va­ta­soi­set SM-kisat syys­kuussa. Tä­män vuo­den ko­ho­kohta Suo­messa tu­lee ole­maan ke­sän EM-kisat Tu­russa!

Kau­den 2013-2014 jä­sen­maksu

Suo­men foot­bagliitto toi­mii va­paa­eh­tois­voi­min, ja toi­min­nan mah­dol­lis­taa jä­sen­mak­sut. Foot­baglii­ton jä­sen­maksu kau­delle 2013-2014 on 10 eu­roa. Mak­sat­han jä­sen­mak­sun hel­mi­kuun lop­puun men­nessä verk­ko­kaup­pamme kautta, jos et ole jo eh­ti­nyt. Mak­sa­malla nyt saat mu­kaan foot­ba­gin tai foot­baglef­fan!

Jä­se­nemme ovat oi­keu­tet­tuja osal­lis­tu­maan Suo­men foot­baglii­ton jär­jes­tä­miin kil­pai­lui­hin ja tree­nei­hin. Li­säksi jä­se­net saa­vat alen­nuk­sia verk­ko­kau­pas­tamme.

EM-kilpailut Tu­russa

Kan­sain­vä­li­sen pe­laa­jayh­dis­tys IF­PAn alai­nen Eu­ro­pean Foot­bag Com­mit­tee on myön­tä­nyt vuo­den 2014 foot­ba­gin eu­roo­pan­mes­ta­ruus­ki­so­jen isän­nyy­den Tur­kuun. Tur­nauk­sen tarkka ajan­kohta ei ole vielä tie­dossa, mutta kil­pailu käy­dään ke­sä­kuu­kausien ai­kana. Tie­do­tamme ki­sa­pro­jek­tin ete­ne­mi­sestä si­vuil­lamme sekä Face­boo­kissa.

Ensi ke­sänä foot­ba­gin EM-mitaleista tais­tel­laan jo 16. ker­taa. En­sim­mäi­set EM-kisat jär­jes­tet­tiin Ber­lii­nissä vuonna 1999, ja nyt EM-turnaus jär­jes­te­tään en­sim­mäistä ker­taa Suo­messa. Tur­nauk­sen jär­jes­tää tur­ku­lai­nen Footc­raft yh­dessä Suo­men foot­baglii­ton ja IF­PAn kanssa.

Lisää uutisia luokassa sekalaiset

Kirjoita kommentti

Sinun on kirjauduttava sisään voidaksesi kommentoida.