16. elokuuta 2007

0

Suomalaisia jatkossa MM-kisoissa

Verk­ko­foot­ba­gin kak­sin­pe­lissä Jani Mark­ka­nen ja Tuo­mas Kärki sel­viy­tyi­vät kah­dek­san par­haan jouk­koon. Jani Mark­ka­nen voitti nel­jän­nes­vä­lie­rässä toi­sen suo­ma­lai­sen Jaakko In­ki­sen kol­messa erässä lu­ke­min 11–4, 7–11, 11–4. Tuo­mas Kärki voitti omassa nel­jä­nes­vä­lie­räs­sään ka­na­da­lai­sen Alexis Desche­ne­sin lu­ke­min 11–1, 11–6. Matti Poh­jola jou­tui omassa nel­jän­nes­vä­lie­räs­sään tai­pu­maan Ka­na­dan Gil­les De­mer­sille kol­messa erässä lu­ke­min 11–9, 5–11, 11–8. Kak­sin­pe­lin puo­li­vä­lie­rät pe­la­taan Suo­men ai­kaa torstai-iltana.

Ne­lin­pe­lissä Matti Poh­jola ja Tuo­mas Kärki voit­ti­vat nel­jän­nes­vä­lie­rässä Ka­na­dan Yves Arc­ham­baul­din ja Luc Le­gaul­tin lu­ke­min 15–10, 15–13 ja ete­ni­vät kah­dek­san par­haan jouk­koon. Jani Mark­ka­nen ja Jaakko In­ki­nen voit­ti­vat USA:n Chris Sie­ber­tin ja Steve Dusa­blo­nin. Sie­ber­tillä ja Dusa­blo­nilla oli ot­te­lun kol­man­nessa erässä ot­te­lu­pallo ti­lan­teessa 14–9, mutta suo­ma­lai­set kään­si­vät erän voi­tok­seen. Ot­telu päät­tyi lu­ke­min 13–15, 15–9, 16–14. Pari Jesse Ruot­sa­lai­nen ja Jukka Pel­tola kar­siu­tui nel­jän­nes­vä­lie­rässä. Myös ne­lin­pe­lin puo­li­vä­lie­rät pe­la­taan tors­tain vas­tai­sena yönä Suo­men ai­kaa.

Lisää uutisia luokassa sekalaiset

Kirjoita kommentti

Sinun on kirjauduttava sisään voidaksesi kommentoida.