10. elokuuta 2010

0

Verkkofootbagin nelinpelin maailmanmestaruus Saksaan

Verk­ko­foot­ba­gin ne­lin­pe­lin maa­il­man­mes­ta­ruu­den voit­ti­vat Sak­san Flo­rian Götze ja Pat­rick Schric­kel. Hui­kean jän­nit­tävä lop­puot­telu kesti lä­hes kaksi ja puoli tun­tia, kun­nes lo­pulta ka­na­da­lai­set Gil­les De­mers ja Francois De­pa­tie Pel­le­tier kaa­tui­vat kol­man­nessa erässä lu­vuin 15–13.

Tuo­mas Kärki pa­rinsa John Ley­sin kanssa hä­visi ai­em­min vä­lie­rä­kamp­pai­lun maa­il­man­mes­ta­ruu­den voit­ta­neelle pa­rille kol­messa erässä lu­ke­min 15–11, 6–15, 11–15. Ka­li­for­nian P. T. Lo­vern ja Em­ma­nuel Bouc­hard jou­tui­vat an­ta­maan luo­vu­tus­voi­ton prons­si­pe­lissä, ja näin Suomi sai nel­jän­nen mi­ta­linsa Ka­li­for­nian MM-kilpailuista.

Si­joi­tusot­te­lussa seit­se­män­nestä si­jasta Matti Poh­jola ja Janne Uusi­talo voit­ti­vat USA:n Eric Wulf­fin ja Luc Le­gaul­tin kah­dessa erässä lu­ke­min 12–10, 11–9. “Ei ehkä ihan yl­letty sii­hen mitä läh­det­tiin Jan­nen kanssa ki­soista ha­ke­maan, mutta tur­naus on aina hyvä päät­tää voit­toon”, Matti Poh­jola kom­men­toi suo­ri­tus­taan.

Lisää uutisia luokassa sekalaiset

Kirjoita kommentti

Sinun on kirjauduttava sisään voidaksesi kommentoida.