3. elokuuta 2016

0

MM-kisat meneillään Trnavassa

trnava
37. foot­bagla­jien MM-kisat al­koi­vat Slo­va­kian Tr­na­vassa 31. hei­nä­kuuta. Vii­kon mit­tai­nen tur­naus hui­pen­tuu fi­naa­lei­hin 5. ja 6. elo­kuuta. Tur­nauk­seen osal­lis­tuu 130 ur­hei­li­jaa eri puo­lilta maa­il­maa, jou­kossa 12 suo­ma­laista.

Tä­nään kes­ki­viik­kona ki­saoh­jel­massa on frees­ty­len ru­tii­nin ja circlen se­mi­fi­naa­lit, joissa mo­lem­missa on mu­kana myös suo­ma­lais­vä­riä. Verk­ko­foot­ba­gin kak­sin­pe­lissä pe­la­taan nel­jän­nes­vä­lie­rät, joissa on myös­suo­ma­lai­sia mu­kana. Piia Tan­ta­ri­mäki on jo sel­vit­tä­nyt tiensä nais­ten kak­sin­pe­lin lop­puot­te­luun.

Li­sä­tie­toa ki­sa­si­vuilta ja Face­boo­kista. Verk­ko­foot­ba­gin ete­ne­mistä voi seu­rata Tour­na­ment Softwa­ren kautta.

Lisää uutisia luokassa turnaukset

Kirjoita kommentti

Sinun on kirjauduttava sisään voidaksesi kommentoida.